Udnyttelse af
Google AdWords

Sans for kritisk
prioritering

Ring til Mikkel
på 96 47 40 40

Bliv synlig på Google med AdWords

Som et vigtigt supplement til organisk søgemaskineoptimering, tilbyder INZITE målrettet hjælp til online-markedsføring i form af en systematiseret og dokumenteret Google AdWords-indsats. En sådan vil meget ofte være disponeret efter den ranking, der er opnået via organisk optimering.

Google Adwords er umiddelbart en helt simpel klik-annoncerings-mulighed - men i de relaterede værktøjer, gemmer sig et væld af muligheder, som dels kan være svære at overskue for en bruger, som ikke arbejder med den slags til daglig – og som dels kan give ens online eksponering og konvertering et markant løft.

Effektive kampagner på Google AdWords kræver med andre ord målrettet tid og indsigt. Det sikrer du ved at lade INZITE tage teten på opgaven.

Google AdWords er i dag et af de billigste og mest effektive værktøjer til online-markedsføring. Derfor kan det sagtens betale sig at give det et skud – også hvis man er i tvivl om potentialet. Dels er det omkostningsmæssigt relativt risikofrit, da betalingen til Google er begrænset af antal klik, og da man kan bygge et samlet kampagnekompleks op et lille skridt ad gangen, således at man har resultatmålingen med som underbyggende beslutningsparameter.

Hvis det er noget for dig at prøve, tager vi gerne en uforpligtende snak om mulighederne.