Hjemmeside og webshop

Har du brug for ny hjemmeside eller ny webshop?

Vi tilbyder hjemmesider og shops til både små og store virksomheder - primært i Danmark.

Det gør vi:

INZITE tilbyder assistance til etablering af professionelle hjemmesider og/eller webshops til små og store danske virksomheder i primært Danmark. Ved projekter der involverer større hjemmesider, tager vi gerne et indledende møde hos jer, hvorefter vi kan færdiggøre projektet samt yde support af hjemmesiden pr. telefon.

Vi har lavet en kort beskrivelse af de væsentligste faser i forbindelse med et etableringsprojekt fra overvejelse til lanceret website.

 • Udformningen af et grafisk design

  Første skridt i en etableringsfase vil typisk være udformningen af et grafisk design. Vi udarbejder et første designforslag til hjemmesiden på baggrund af en afklarende snak mellem dig og grafiker om denne del specifikt. Dette udkast justeres efter almindelige korrekturgange, indtil der foreligger en endelig godkendelse fra dig.

 • Opsætningen af WordPress-platform

  Når designet er godkendt, påbegynder vi opsætningen af WordPress-platform og indholdsskabeloner til de aftalte sider på løsningen. Herefter vil løsningen ligge klar til opbygning af indhold i form af tekster og billeder m.m. til de præsentationer, som den nye hjemmeside skal rumme.

 • Klar til lancering

  Efter færdigmeldt opbygning er hjemmesiden klar til lancering. I forbindelse med denne sidste fase af etableringen foretages en række optimeringer i forhold til understøttede browsertyper og versioner m.m.

 • Evt. Søgeoptimering

  Efter lancering varetages eventuelle aftalte øvelser i relation til søgemaskineoptimering og andre tiltag af markedsføringsmæssig karakter.

Et uddrag af anvendte systemer og add-ons..

Hos Inzite Media prøver vi så vidt muligt at holde os til open source software for at sikre vores kunder så stor frihed som muligt. Her kan du se et lille udvalg af de værktøjer vi bruger.

WordPress-220px

WordPress

WordPress er verdens mest benyttede CMS (Content Management System). Med en flad indlæringskurve er i på kort tid igang med at håndtere indholdet på din hjemmeside.

Beaver-builder-80px-high

Beaver Builder

Beaver Builders drag and drop interface giver dig total kontrol over layoutet på dine sider.

Slut med at side og markere tekster for at ændre størrelser. Og slut med at bøvle med tabeller og billedskallering.

woocommerce-100px-high

WooCommerce

Den mest fleksible e-handels
platform til opbygning af din online forretning.

WooCommerce er en open-source, fuldt tilpasset e-handelsplatform for iværksættere over hele verden.

mailpoet-logo-100px-high-3

Mailpoet

Nyd alt på ét sted. MailPoet fungerer problemfrit med Wordpres, så du kan begynde at sende e-mails med det samme.

Tilføj hurtigt indhold og billeder direkte fra dit mediebibliotek. Du behøver ikke at uploade filer til tredjepartstjenester, når det allerede ligger klar til brug på din WordPress side.

Hjemmesiden som har
alt du skal bruge

Når du får lavet en hjemmeside hos Inzite får du meget mere end bare en brugervenlig og flot hjemmeside..

 • Mobiloptimeret

  Inzite sørger for, at din hjemmeside er mobiloptimeret.  Det giver en god brugeroplevelse for dem, der tilgår din hjemmeside fra en mobil eller tablet.

 • Brugervenligt system

  WordPress er det mest anvendte CMS-system i verden og er især rost for sin brugervenlige platform. Vi tilbyder en hjemmesideløsning, som giver dig mulighed for selv at opdatere indhold og billeder på siden uden at skulle hverken kode eller programmere. 

 • Back-up

  Vi kører en daglig backup af din hjemmeside. Skulle uheldet være ude, har du mulighed for at få gendannet en tidligere version af siden. 

 • Support

  Vores glade supportteam sidder altid klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for support eller har spørgsmål vedrørende din hjemmeside.  

 • SSL-certifikat

  Med et SSL-certifikat bliver al trafik, til og fra din hjemmeside, krypteret. Dette betyder bl.a., at din hjemmeside får en meget højere rating hos Google, som rangerer SSL-beskyttede sider højere end sider uden SSL-beskyttelse.

 • Opgraderingsaftale

  WordPress er et moderne open-source CSM-system, som er i konstant udvikling. Dette indebærer også de plugins og temaer, som er brugt i opbyggelsen af din hjemmeside. Inzite tilbyder derfor løbende opgraderinger af disse, så din hjemmeside altid anvender de seneste versioner. Dette kan især have positiv indvirkning på sidens sikkerhed.

Hjemmesider vi har lavet for vores kunder

bjerg-inzite-800x600
fjelrad-inzite
kalundborghavn-inzite-2
chokolet-inzite
futura-inzite
Lindoe-inzite

Book et uforpligtende møde

Vi er altid klar til at holde et uforpligtende møde med dig om et fremtidigt samarbejde. Ring eller skriv til os, og lad os tage en snak om, hvad vi kan hjælpe din virksomhed med.

Scroll to Top